Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Ειρήνη-2015

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η πρωτοβουλία της Ένωσης, που στηρίχτηκε από τον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου μας «Ο Ξενοφών» με αφορμή τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τη συντριβή του φασισμού-ναζισμού από τους λαούς.

Το ΔΣ της Ένωσης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την διοργάνωση, συζήτησαν με τα παιδιά μας για την Ειρήνη με αποτέλεσμα να υπάρξουν  834 ατομικές και 2 ομαδικές εργασίες γεμάτες ευαισθησία και κοινωνικά μηνύματα για την ειρήνη, τη μετανάστευση, το φασισμό, το ρατσισμό κ.α.

Η έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί και τις επόμενες μέρες, σε ώρες λειτουργίας σχολείου προκειμένου οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας να μπορούν να την επισκεφτούν. Επίσης θα λειτουργήσει την Τετάρτη 13/5 και την Πέμπτη 14/5, από τις 6 μ.μ. ως τις 8 μ.μ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Ο Ξενοφών» και την πρόεδρο κα Ι. Μωραϊτη για την υποστήριξη της διοργάνωσης, την διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος κα Μ. Στουρνάρα για τη φιλοξενία και τους Συλλόγους «Γυναικών Σπάτων» και «Αρτέμιδος Ανάβασις» για την πολύτιμη βοήθειά τους.

zwgrafiki enwsi 045 zwgrafiki enwsi 046 zwgrafiki enwsi 050 zwgrafiki enwsi 049 zwgrafiki enwsi 048 zwgrafiki enwsi 047 zwgrafiki enwsi 004 zwgrafiki enwsi 007 zwgrafiki enwsi 017 zwgrafiki enwsi 026 zwgrafiki enwsi 031 zwgrafiki enwsi 035 zwgrafiki enwsi 052 zwgrafiki enwsi 062

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s